Nuoriso Tapahtumat 2021

Nuorisotoimintaa alueellasi

PAMin aluenuoret eli siis alueesi nuoret aktiiviset PAMilaiset järjestävät koulutuksia, tapahtumia ja tempauksia alueellasi ympäri vuoden.

Toivottavasti sinäkin lähdet mukaan!

Toiminta ja tapahtumat ovat tarkoitettu jokaiselle kyseisellä alueella asuvalle alle 31-vuotiaalle PAMin jäsenelle.

 

Helsinki-Uusimaa

Seuraa Facebook-ilmoittelua


PAMIn nuorten ja opiskelijoiden toimintakalenteri 

Päivämäärät kannattaa merkitä itselleen ylös jo nyt, jotta eivät sujahda ohi huomaamatta. Lisää tapahtumia ja infoa tulee tänne kalenteriin aina sitä mukaan tapahtumat vahvistuvat. Kannattaa siis pysyä kuulolla ja laittaa Pamin nuorten Instagram-tili @pamnuoret seurantaan sekä liittyä meidän aktiiviseen nuorten ja nuortenmielisten jäsenten ryhmään jotta tieto ei mene ohitsesi.

PAMin nuorten tapahtumat ovat tarkoitettu alle 31-vuotiaille PAMin jäsenille (myös opiskelijajäsenille) ja tapahtumat tarjoavat helpon ja ainutlaatuisen keinon oppia uutta ja lisätä tietouttaan työelämästä. Tapahtumissa verkostoituu helposti muiden nuorten kanssa eli mukaan kannattaa yksinkin, sillä innostava porukka vie kyllä mukanaan.

Valtakunnallisten tapahtumien lisäksi nuorilla PAMilaisilla on runsaasti tapahtumia myös alueilla ja ammattiosastoissa.Tarkista oman alueesi nuorten tapahtumat täältä ja PAMin kurssikalenterista. Myös näihin alueella järjestettäviin tapahtumiin olet enemmän kuin tervetullut!

Liittyessään PAMiin meistä jokainen on liittynyt myös ammattiosastoon eli paikalliseen yhdistykseen, joka on toimintamme ydin ja edunvalvoja siellä paikallisella tasolla. Jos et ole aivan varma mikä sinun ammattiosastosi on, niin tämä selviää helpoiten vilkaisemalla jäsenkorttiin josta löydät ammattiosastosi numeron. Tuon kolminumeroisen yhdistelmän avulla voit etsiä mm. täältä lisää infoa osastostasi ja sen toiminnasta.

Tapahtumarikasta vuotta!


PAMin nuorten ja opiskelijoiden toimintakalenteri 2021

 • Vapaaehtoisten työelämätiedottajien perehdytys webinaari 27.1. Työelämätiedottajien verkkoperehdytyksessä perehdytään työelämätiedottamiseen käytännössä! Käydään läpi mitä se oikeasti on ja miksi sitä kannattaa tehdä! Saat myös arvokasta esiintymiskokemusta, josta on varmasti hyötyä myös myöhemmin työelämässä. Osallistuttuasi perehdytykseen saat työelämätiedottajan starttipaketin, joka sisältää mm. repun, PAMin nuorten hupparin, pipon yms! Vapaaehtoiseksi työelämätiedottajaksi voi ryhtyä kuka tahansa PAMin jäsen, ja työtä voi tehdä oman työn tai opiskelujen ohessa, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Koulutamme sinut tehtävään ja tarvittaessa PAMin työntekijä on mukana ensimmäisillä koulukäynneillä. Ilmoittaudu tapahtumakalenterin kautta TÄÄLTÄ!

 • Valentine's day special - 12.2. Youtube!
  On valentine's day we have a special broadcast on Youtube which is open to all members and non members to follow. We will give you information about employment contracts, working life, collective agreements and youth events at PAM in a fun hour with Katja (student secretary) and Marjut (youth secretary). There will also be a voluntary Quiz which you can fill out after the event and at the same time join the raffle and see if you get lucky and win prizes which are announced during the broadcast. #ILovePAM You can find the broadcast HERE and set up a reminder! Broadcast is also available after the event, in case you missed it :)

 • Uusien jäsenten verkkotreffit 23.5. klo 15-18
  Tervetuloa uusien jäsenten verkkotreffeille! Verkkotreffeillä käydään läpi PAMin jäsenyyden hyödyt, nuorten toiminta ja mitä kaikkea onkaan jäsenenä mahdollista!
  Verkkotreffeillä kuullaan myös Anni Penttilän verkkoluento itsensä ylittämisestä!
  Anni Penttilä on nuorin suomalainen nainen, joka on kiivennyt maailmalla vuoria. Hän kertoo, kuinka systemaattisella suunnittelulla ja itsensä haastamisella on mahdollista toteuttaa korkeimmatkin unelmat.
  Uskalla unelmoida ja tule mukaan! Tervetulleita on uudeksi jäseneksi itsensä kokevat nuoret (alle 31v jäsenet). Kurssille kutsutaan erikseen 2020 kesäkuun jälkeen liittyneet jäsenet.
  Ilmoittaudu tapahtumakalenterin kautta TÄÄLTÄ!

 • Fresh members online date  7.4. 3pm- 6pm
  Welcome to fresh members online date, for new PAM members! On the online date we will go through PAM membership benefits, youth activities at PAM and everything that PAM has to offer you! On the online date there is also a live inspirational talk from Kim Nyström about setting goals and achieving them. Kim is an inspirational speaker who motivates audience with real life examples and gives practical tips and tools for everyday life.
  Dare to dream and join us!
  Welcome to this online course is everyone (under the age 31) who feels themselves as a new member. Young PAM members who have joined PAM after june 2020 will recieve an invitation to this event. Sign up through PAM course calendar from HERE!

 • Ammattiosastojen nuorisovastaavien koulutusviikonloppu! 22. - 23.5.
  Tule innostumaan ja oppimaan mitä kaikkea nuorisovastaavana voikaan tehdä! Jaetaan idoita tapahtumiin ja miten voimme hyödyntää järjestämistä oman ammattiosaston nuorten aktivoimisessa. Viikonloppu on myös ajatustenvaihtoa ja verkostoitumista varten, joten lauantaina luvassa myös iltaohjelmaa.Mikäli olet alle 31v ja ammattiosastossanne ei ole nuorisovastaavaa, ole yhteydessä ammattiosastosi puheenjohtajaan/sihteeriin ja ilmoittaudu mukaan koulutukseen! Ilmoittautuminen aukeaa tapahtumakalenterin kautta 1.2 TÄÄLTÄ.

 • PAM nuorten syystreffit verkossa 28.8. klo 16-19
  Tervetuloa PAMin nuorten valtakunnallisiin syystreffeihin verkkoon! Syksy tulee, mutta syksyn myötä myös tapahtuu! Tule seuraamaan mitä loppuvuosi tuo tullessaan ja viihtymään yhdessä muiden PAMilaisten kanssa. Luvassa viihdettä & asiaa sopivilla annoksilla. Ps. tsekkaa omasta ammattiosastostasi onko nuorilla omaa kerääntymistä streamia seuraamaan!
  Mikäli et pääse mukaan, käy kurkkaamassa PAMin nuorten kohokohdat instagramista @pamnuoret
   

 • 20. - 21.8. Valtakunnallinen työelämätiedottajien koulutus Järjestämme koulutuksen yhdessä Teollisuusliiton ja Sähköliiton kanssa. Käymme kurssilla läpi työelämätiedotuksen perusteita, harjoittelemme esiintymistä ja ihmisten kohtaamista. Kuka tahansa PAMin jäsen voi alkaa työelämätiedottajaksi! Lisätietoa aiheesta täältä: https://www.pam.fi/wiki/tyoelamatiedotus-oppilaitoksille.htm 

 • 9-10.10. SAK nuorten tapahtuma / Tulevaisuus NYT Yhteistapahtuma muiden SAK:laisten liittojen nuorten kanssa.

 • Vapaaehtoisten työelämätiedottajien perehdytys webinaari 19.10. Työelämätiedottajien verkkoperehdytyksessä perehdytään työelämätiedottamiseen käytännössä! Käydään läpi mitä se oikeasti on ja miksi sitä kannattaa tehdä! Saat myös arvokasta esiintymiskokemusta, josta on varmasti hyötyä myös myöhemmin työelämässä. Osallistuttuasi perehdytykseen saat työelämätiedottajan starttipaketin, joka sisältää mm. repun, PAMin nuorten hupparin, pipon yms! Vapaaehtoiseksi työelämätiedottajaksi voi ryhtyä kuka tahansa PAMin jäsen, ja työtä voi tehdä oman työn tai opiskelujen ohessa, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Koulutamme sinut tehtävään ja tarvittaessa PAMin työntekijä on mukana ensimmäisillä koulukäynneillä. Ilmoittaudu täältä!

 • 20.-21.11. PAMin nuorisofoorumi #NUFO2021 PAMin nuorten ikimuistoinen ja innostava suurtapahtuma. Viikonlopun aikana selviää mikä työelämän aihe puhututtaa nuoria PAMilaisia juuri nyt ja nuoret pääsevät vaikuttamaan PAMissa ja muualla vuonna 2022. Nuorisofoorumissa sinä pääset mukaan tekemään porukalla, tutustumaan muihin palvelualojen ammattilaisiin ja suunnittelemaan ammattiliittotoimintaa, joka näyttää nuorilta itseltään. Nuorisofoorumissa valitaan myös PAMin nuorten valtakunnallinen vaikuttajaporukka eli nuorisovaliokunta. Osallistu #nufoon ja vaikuta liiton toimintaan! #NUFO2021 ilmoittautuminen alkaa elokuussa!

PAM nuoret on mukana myös:

 • 18-25.5. Taitaja 2021 - messut, Oulu

 • Maailma kylässä festivaali 29.-30.5., Helsinki

 • 23. - 24.11. Studia-messut, Messukeskus, Helsinki

Jos haluat mukaan messuille tai festivaaleille työelämätiedottamaan, ota yhteys nuoret(at)pam.fi

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.