Nuoriso Tapahtumat 2023

OPISKELETKO?

PAMin jäseneksi voit liittyä jo opiskeluaikana.

Päätoimiselle opiskelijalle jäsenyys on maksuton.

Opiskelijajäsenenä saat tietoa alasi työehdoista ja palkoista.

Monet PAMin tapahtumista, koulutuksista ja palveluista ovat opiskelijalle ilmaisia. 

Jos työskentelet palvelualalla opintojen ohella, kannattaa sinun liittyä PAMin varsinaiseksi jäseneksi ja maksaa jäsenmaksua palkkatuloistasi. Lue lisää opiskelijajäsenyydestä.

Liity opiskelijajäseneksi


 

Nuorisotoimintaa alueellasi
Päivitetty: 04.01.2023

 

PAMin alueellinen nuorisoverkosto eli siis alueesi nuoret aktiiviset PAMilaiset ovat mukana järjestämässä koulutuksia, tapahtumia ja tempauksia alueellasi ympäri vuoden. Nuorisoverkoston tavoitteena on ylläpitää aktiivisten nuorten kanssa avointa ja jatkuvaa vuorovaikutusta sekä innostaa nuoria tekemään ja osallistumaan. Toivottavasti sinäkin lähdet mukaan!

Alueiden nuorten toiminta ja tapahtumat ovat tarkoitettu jokaiselle kyseisellä alueella asuvalle max. 30-vuotiaalle PAMin jäsenelle. Bongaahan siis tapahtuma alueesi nuorten Facebook-sivuilta, Instagramista tai PAMin lehdestä ja lähde rohkeasti mukaan! Ei haittaa vaikka et vielä tuntisikaan ketään toista joka osallistuu tapahtumiin sillä tapahtumissa saat varmasti uusia tuttuja. Tapahtumissa on aina niin uusia kävijöitä kuin pidempään mukana olleita aktiivejakin! Voit ottaa alueelliseen nuorten tapahtumaan mukaan myös työkaverisi, joka ei vielä välttämättä ole PAMin jäsen.


Alueella nuorten toimintaa pyörittää alueellinen nuorten verkosto, joka koostuu  ihan tavallisista jäsenistä, jotka haluamme oppia lisää ja olla enemmän toiminnassa mukana.  Alueellinen nuorisoverkosto tapaa ennen alueen koulutuksia tai tarpeen mukaan. Aluenuorten toimintaryhmässä pääset mukaan oppimaan uutta ja toteuttamaan erilaista toimintaa. Jos haluat mukaan alueelliseen nuorisoverkostoon tai haluat ehdottaa jotakin koulutusta tai tapahtumaa niin olethan yhteydessä aluetoimistoosi.


Nuorten koulutukset ilmoitetaan Pam.fi -lehdessä, Facebook-sivuilla ja ammattiosastojen kotisivuilla. Sekä valtakunnaliset että alueelliset nuorten tapahtumat ja koulutukset ja niihin ilmoittautuminen löytyvät tapahtumakalenterista.

Alueelliset nuorten kurssit vuonna 2023
 
PAMin toiminta tutuksi

Viikonlopun kestävässä koulutuksessa käydään läpi sitä, mitä PAM tekee, miten se toimii ja miten pääsee mukaan aktiivitoimintaan. Koulutukseen kannattaa tulla etenkin, jos olet uusi pamilainen. 

Työpaikan hätäensiapu

Koulutuksessa käydään läpi tilanteita joita voi sattua jokapäiväisessä elämässä ja johon tarvitaan kiireellisesti hätäensiapua. Tavoitteena on ensiapuvalmiuksien ja hätäensiavussa tarvittavien tietojen ja taitojen oppiminen intensiivisesti oman ensiapukouluttajan avulla. Koulutus sopii erittäin hyvin henkilöille joilla ei ole aikaisempaa kokemusta hätäensiavusta tai henkilöille, joilla on tarvetta päivittää tai kerrata aikaisemmin opittuja hätäensiaputaitoja.
 

Lisäksi alueet tarjoavat nuorille omia matalan kynnyksen tapahtumia, joiden sisältö perustuu alueen nuorten toiveisiin. 


Helsinki-Uusimaa

Seuraa Facebook-ilmoittelua>>

PISTÄ MYÖS @pamnuoret INSTAGRAM SEURANTAAN>>

Uudeksi

Nuorisovastaavaksi

on valittu:

Hampori Krista

ONNEA!

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.