Nuoriso Tapahtumat

Nuorisotoimintaa alueellasi

PAMin aluenuoret eli siis alueesi nuoret aktiiviset PAMilaiset järjestävät koulutuksia, tapahtumia ja tempauksia alueellasi ympäri vuoden.

Toivottavasti sinäkin lähdet mukaan!

Toiminta ja tapahtumat ovat tarkoitettu jokaiselle kyseisellä alueella asuvalle alle 31-vuotiaalle PAMin jäsenelle.

 

Helsinki-Uusimaa

Seuraa Facebook-ilmoittelua


PAMIn nuorten ja opiskelijoiden toimintakalenteri 2019

Päivämäärät kannattaa merkitä itselleen ylös jo nyt, jotta eivät sujahda ohi huomaamatta. Lisää tapahtumia ja infoa tulee tänne kalenteriin aina sitä mukaan tapahtumat vahvistuvat. Kannattaa siis pysyä kuulolla ja laittaa Pamin nuorten Instagram-tili @pamnuoret seurantaan sekä liittyä meidän aktiiviseen nuorten ja nuortenmielisten jäsenten ryhmään jotta tieto ei mene ohitsesi.

PAMin nuorten tapahtumat ovat tarkoitettu alle 31-vuotiaille PAMin jäsenille (myös opiskelijajäsenille) ja tapahtumat tarjoavat helpon ja ainutlaatuisen keinon oppia uutta ja lisätä tietouttaan työelämästä. Tapahtumissa verkostoituu helposti muiden nuorten kanssa eli mukaan kannattaa yksinkin, sillä innostava porukka vie kyllä mukanaan.

Valtakunnallisten tapahtumien lisäksi nuorilla PAMilaisilla on runsaasti tapahtumia myös alueilla ja ammattiosastoissa.Tarkista oman alueesi nuorten tapahtumat täältä ja PAMin kurssikalenterista. Myös näihin alueella järjestettäviin tapahtumiin olet enemmän kuin tervetullut!

Liittyessään PAMiin meistä jokainen on liittynyt myös ammattiosastoon eli paikalliseen yhdistykseen, joka on toimintamme ydin ja edunvalvoja siellä paikallisella tasolla. Jos et ole aivan varma mikä sinun ammattiosastosi on, niin tämä selviää helpoiten vilkaisemalla jäsenkorttiin josta löydät ammattiosastosi numeron. Tuon kolminumeroisen yhdistelmän avulla voit etsiä mm. täältä lisää infoa osastostasi ja sen toiminnasta.

Tapahtumarikasta vuotta!

PAMIn nuorten ja opiskelijoiden toimintakalenteri 2019

16.-17.2.2019 SAK:laisten liittojen nuorisovaliokuntien yhteistapaaminen
Ilmoittautuminen nuorisovaliokuntalaisille alkaa tammikuussa.
 

16.-17.5.2019 Sakki-risteily PAMin opiskelijajäsenille

Ilmoittautuminen alkaa tammikuun aikana. 


Nuorten liittokokoushedokkaiden tapaaminen PAMin liittokokouksessa!

Ilmoittautumisohjeet ja tarkempi info saatavissa valituille edustajille huhtikuussa.

31.8.-1.9. PAMin nuorten ja opiskelijoiden VALTAKUNNALLISET Kesäpäivät Itä-Suomessa!

Tervetuloa fiilistelemään kesän loppua PAMin nuorten ja opiskelijoiden tapaan ihanaan Itä-Suomeen! Luvassa muun muassa tärkeää ajankohtaista ay-asiaa, ikimuistoista yhdessäoloa sekä ulkoaktiviteetteja ihan kaikille nuorille Pamaisille!. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille PAMin nuorille jäsenille (30v ja alle). Ilmoittautuminen alkaa toukokuussa 2019. Tapahtuman päivä ja paikkakunta vahvistetaan alkukeväästä. Ilmoittautumisen alkaminen ilmoitetaan erikseen.

Tulossa syksyllä:

Alustava päivämäärä 28.-29.9. SAK-nuorten yhteistapahtuma

Opiskelijoiden superviikonloppu ja Amazing race -tapahtuma opiskelijajäsenille

Nuoret luottamushenkilöt (ammattiosastojen johtokuntien jäsenet, nuorisovastaavat ja työpaikkojen luottamushenkilöt)

16.-17.11.  Valtakunnallinen suurtapahtuma Nuorisofoorumi  nuorille ja opiskelijoille Haikon kartanossa

PAMin nuorten ikimuistoinen ja innostava suurtapahtuma #PAMNUFO järjestetään marraskuussa 2019. Viikonlopun aikana selviää mikä työelämän aihe puhututtaa nuoria PAMilaisia juuri nyt ja pohditaan yhdessä kuinka Suomen suurin ammattiliitto vaikuttaa vuonna 2020. Nuorisofoorumissa sinä pääset mukaan tekemään porukalla, tutustumaan muihin palvelualojen ammattilaisiin ja suunnittelemaan ammattiliittotoimintaa, joka näyttää nuorilta itseltään. Nuorisofoorumissa valitaan myös PAMin nuorten valtakunnallinen vaikuttajaporukka eli nuorisovaliokunta. Osallistu #nufoon ja vaikuta liiton toimintaan! Tapahtuman päivä ja paikkakunta vahvistetaan alkusyksystä. Ilmoittautumisen alkaminen ilmoitetaan erikseen.