Nuoriso Tapahtumat

Nuorisotoimintaa alueellasi

PAMin aluenuoret eli siis alueesi nuoret aktiiviset PAMilaiset järjestävät koulutuksia, tapahtumia ja tempauksia alueellasi ympäri vuoden.

Toivottavasti sinäkin lähdet mukaan!

Toiminta ja tapahtumat ovat tarkoitettu jokaiselle kyseisellä alueella asuvalle alle 31-vuotiaalle PAMin jäsenelle.

 

Helsinki-Uusimaa

Seuraa Facebook-ilmoittelua


PAMIn nuorten ja opiskelijoiden toimintakalenteri 

Päivämäärät kannattaa merkitä itselleen ylös jo nyt, jotta eivät sujahda ohi huomaamatta. Lisää tapahtumia ja infoa tulee tänne kalenteriin aina sitä mukaan tapahtumat vahvistuvat. Kannattaa siis pysyä kuulolla ja laittaa Pamin nuorten Instagram-tili @pamnuoret seurantaan sekä liittyä meidän aktiiviseen nuorten ja nuortenmielisten jäsenten ryhmään jotta tieto ei mene ohitsesi.

PAMin nuorten tapahtumat ovat tarkoitettu alle 31-vuotiaille PAMin jäsenille (myös opiskelijajäsenille) ja tapahtumat tarjoavat helpon ja ainutlaatuisen keinon oppia uutta ja lisätä tietouttaan työelämästä. Tapahtumissa verkostoituu helposti muiden nuorten kanssa eli mukaan kannattaa yksinkin, sillä innostava porukka vie kyllä mukanaan.

Valtakunnallisten tapahtumien lisäksi nuorilla PAMilaisilla on runsaasti tapahtumia myös alueilla ja ammattiosastoissa.Tarkista oman alueesi nuorten tapahtumat täältä ja PAMin kurssikalenterista. Myös näihin alueella järjestettäviin tapahtumiin olet enemmän kuin tervetullut!

Liittyessään PAMiin meistä jokainen on liittynyt myös ammattiosastoon eli paikalliseen yhdistykseen, joka on toimintamme ydin ja edunvalvoja siellä paikallisella tasolla. Jos et ole aivan varma mikä sinun ammattiosastosi on, niin tämä selviää helpoiten vilkaisemalla jäsenkorttiin josta löydät ammattiosastosi numeron. Tuon kolminumeroisen yhdistelmän avulla voit etsiä mm. täältä lisää infoa osastostasi ja sen toiminnasta.

Tapahtumarikasta vuotta!


PAMin nuorten ja opiskelijoiden toimintakalenteri 2020

 

  • 4. - 5.4. SAKKI:n liittokokous (PAMin opiskelijajäsen voi hakea mukaan SAKKI:n liittokokoukseen PAMin delegaation kautta. PAM maksaa matkakulut, majoituksen, ruokailun ja osallistumisen. Lisätietoa ja haku keväällä 2020, tästä: https://www.lyyti.in/PAM_SAKKILIKO2020

  • 16. - 17.5. PAMin nuorten & opiskelijoiden kesäpäivät, Turku Tapahtumassa tutustutaan rennoissa merkeissä PAMin toimintaan, verkostoidutaan muiden PAMilaisten kanssa. Tapahtuma onkin erittäin hyvä ensikertalaisille ja miksei jo kokeneemmillekin aktiiveille! Kesäpäivät onkin yksi suosituimmista tapahtumistamme, joka kokoaa yhteen nuoria PAMilaisia ympäri Ilmoittautuminen 13.4 asti tästä: https://www.lyyti.in/PAMkesapaivat2020

  • 27. - 28.5. SAKKI-risteily Silja Europa Opiskelijaristeily joka kokoaa ammattiin opiskelevat ympäri Suomen! Tarjoamme PAMin kautta ilmoittautuneille PAMin opiskelijajäsenille SAKKI-risteilyn maksutta (sis. majoitus 2-4 hengen hytissä, illallisbuffetin sekä meriaamiaisen) ilmoittautuminen 24.4. asti tästä: https://www.lyyti.in/SAKKIristeilyPAM2020

  • 29. - 30.8. Valtakunnallinen työelämätiedottajien koulutus Järjestämme koulutuksen yhdessä Teollisuusliiton ja Sähköliiton kanssa legendaarisessa Hotelli Murikanrannassa. Käymme kurssilla läpi työelämätiedotuksen perusteita, harjoittelemme esiintymistä ja ihmisten kohtaamista. Kuka tahansa PAMin jäsen voi alkaa työelämätiedottajaksi! Lisätietoa aiheesta täältä: https://www.pam.fi/wiki/tyoelamatiedotus-oppilaitoksille.htm Ilmoittautuminen 7.8. asti https://www.lyyti.in/tyoelamatiedotus2020

  • 3. - 4.10. SAK nuorten tapahtuma Yhteistapahtuma muiden SAK:laisten liittojen nuorten kanssa. (Lisätietoa syksyllä 2020)

  • 17. - 18.10. Opiskelijoiden superviikonloppu & Amazing race -tapahtuma opiskelijajäsenille Amazing Race! –kisassa joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan huippuhauskojen rastien merkeissä, jotka vaativat nokkeluutta ja näppäryyttä, sekä tietenkin aimo annoksen luovuutta ja hitusen hulluutta. Kaupunkisuunnistuksen jälkeen lähdetään yhdessä risteilylle. Laivalla on luvassa palkintojen jaon lisäksi yhteisillallinen ja tietysti tutustumista muihin oman ja naapuriliiton jäseniin. (lisätietoa syksyllä 2020)

  • 21. - 22.11. PAMin nuorisofoorumi #NUFO2020 PAMin nuorten ikimuistoinen ja innostava suurtapahtuma. Viikonlopun aikana selviää mikä työelämän aihe puhututtaa nuoria PAMilaisia juuri nyt ja pohditaan yhdessä kuinka Suomen suurin ammattiliitto vaikuttaa vuonna 2020. Nuorisofoorumissa sinä pääset mukaan tekemään porukalla, tutustumaan muihin palvelualojen ammattilaisiin ja suunnittelemaan ammattiliittotoimintaa, joka näyttää nuorilta itseltään. Nuorisofoorumissa valitaan myös PAMin nuorten valtakunnallinen vaikuttajaporukka eli nuorisovaliokunta. Osallistu #nufoon ja vaikuta liiton toimintaan! (Lisätietoa syksyllä 2020)

PAM nuoret on mukana myös:

 

 

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.